Google+
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Versturen doen we met zorg en milieu vriendelijk.
Bij Vinilicious vinden wij dat uw wijn kostbaar is en wij behandelen dit dan ook zorgvuldig. Wij versturen uw wijn met Flespakket , dit bedrijf is gespecialiseerd in het vervoeren van wijn. Flespakket is een onderdeel van Post.nl die verstuurd de wijn in speciale kartonen dozen en het wordt uiterst zorgvuldig behandeld. U krijgt en track and trace mail zodat u, uw bestelling kunt volgen.  U heeft uw wijn binnen een paar dagen bij u thuis.
 Vinilicious werkt ook duurzaam en denkt  biologisch, het milieu vinden we belangrijk. Ook op deze wijze versturen wij als we producten versturen. Vinilicious gebruikt geen plastiek. We proberen zo CO2 neutraal te werken. Wij doen dit met kartonen dozen die gemaakt zijn van gerecycled materiaal en zonder plastiek vulling materiaal om het milieu zoveel mogelijk te besparen en onze Co2 print zo klein mogelijke te houden.

Bezorgen in Utrecht
In Utrecht bezorgt  Vinilicious de bestelling vanaf 6 flessen, op afspraak aan huis. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Wij nemen contact met u op over het moment van bezorging. U geeft deze optie aan tijdens de bestelprocedure

Verzendkosten wijnbestelling
De verzendkosten voor uw wijnbestelling bij Vinilicious gelden per bestelling en zijn inclusief BTW. Uw bestelling wordt verzonden in speciale verpakking van recycled kartonen dozen voor1- 6, 12 of 18 flessen. Voor verzending binnen Nederland betaalt u een bijdrage van 7,90 euro voor een verpakking met 1- 6 flessen, 8,75 euro voor een verpakking van 12 flessen, en 10 euro voor een verpakking van 18 flessen.

Verzendkosten overige produkten
 De overige produkten verzenden wij met My parcel van Post.nl. De kosten daarvoor verschillen per bestelling en worden getoond in de webshop.

Verzenden naar België
De verzending voor België heeft als standaard voor 1-tot en met-9 flessen 14,95 of boven 100 euro is de verzending gratisd.
Bij meer dan 9 flessen is de verzending gratis.


Hoe wordt uw bestelling verzonden
Uw bestelling wordt verzonden in een speciale, breukvrije verpakking van Flespakket, Flespakket  is gespecialiseerd in de verzending van wijn. Flespakket  is partner van Post.Nl. Voor het in ontvangst nemen van uw bestelling is een handtekening vereist.

De levertijd van uw bestelling
Wij streven ernaar uw bestelling binnen 5 werkdagen af te leveren. Uw bestelling wordt verzonden, zodra wij uw betaling hebben ontvangen. Zodra wij uw bestelling ter verzending hebben aangeboden, ontvangt u van ons bericht per email. Uw bestelling zal dan binnen 1 à 2 dagen worden afgeleverd.

Als u bij het afleveren van uw bestelling niet thuis bent
Indien u op het moment van aflevering niet aanwezig bent, doet Post.NL een kaartje in uw brievenbus met verder instructies. Post.nl doet maximaal 3 afleverpogingen bij het bezorgadres. Indien de zending na 3 pogingen niet kan worden afgeleverd, komt het pakket naar ons retour.

Bestelling op een ander afleveradres laten bezorgen
U kunt uw bestelling op een ander afleveradres laten bezorgen. Dit kunt u bij uw bestelling aangeven. Houdt u er wel rekening mee dat bij aflevering een handtekening voor ontvangst vereist is. U kunt uw bestelling niet op een postbusadres laten bezorgen.

 Beschadiging
Indien bij het afleveren blijkt dat de verpakking of de inhoud beschadigd is, dient u het pakket te weigeren. Zodra wij vernomen hebben dat de verzending geweigerd  is zullen wij contact opnemen en een nieuwe zending voor u klaarmaken.

Een geleverde bestelling herroepen
Conform  onze leveringsvoorwaarden kunt u de door ontvangen bestelling gedurende 14 dagen na ontvangst herroepen. De kosten voor het terugzenden komen voor uw rekening. In rekening gebrachte administratie- en verzendkosten worden niet gerestitueerd. De goederen dienen onbeschadigd en in de originele verpakking te worden teruggezonden. U kunt hiertoe contact met ons opnemen per email. info@vinilicious.nl

Nadat u uw biologische of biodynamische wijn heeft ontvangen adviseert Vinilicious om uw kostbare wijnen en paar dagen te laten rusten voordat u ervan gaat genieten. Bij de biodynamische wijnen adviseren wij zelfs om dit niet in de buurt van elektrische apparaten zoals bv koelkast te plaatsen ivm magnetische veld of bij een hitte bron. Wijn is een levend product en verdient een goed behandeling, zodat uw optimaal kunt genieten van uw wijn.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies